Perfect Pilates

In de winterdag zijn de lessen binnen, in het voorjaar gaan we lekker naar buiten. De vogeltjes horen fluiten tijdens de pilates les, dat wil jij toch ook!

Waarom perfect pilates?

Perfect pilates is een training voor body & mind. Waarin kracht, lenigheid, coördinatie, stabiliteit, mindfulness en concentratie allemaal aan bod komt. Met de nadruk op de rompspieren. Perfect pilates is eenvoudig, intensief en doeltreffend. Waarbij we de les afsluiten met een ontspannende cooling down.

Perfect pilates is toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht of leefstijl. Ieder traint op zijn of haar eigen niveau.

Wil jij een proefles (gratis) meedoen om het te ervaren? Neem contact op via contactformulier of stuur mij een berichtje.

Wanneer?

De lessen zijn op maandagavond en woensdagavond, locatie Park Bredelaar. Bij mooi weer zijn de lessen buiten in het park en onder de kapschuur. In de winter worden de lessen gegeven bij OBC Elst.

Wat zijn de kosten? Voor de pilates lessen en tevens ook de buitentrainingen werken we met een strippenkaart hiervoor bedragen de kosten €80,- voor 10 lessen (€8,- per les).

IMG_4611