Wil je een weekend even echt tijd voor jezelf?

Dan is het fit & vitaal weekend aan de Zeeuwse kust jouw moment! Heerlijk genieten van de Zeeuwse natuur, de zeelucht opsnuiven tijdens trainingen en ontspannende wandelingen, kortom tijd voor jezelf!

Mir Mare staat voor voeding, beweging en mental coaching . Al deze punten zullen tijdens dit weekend aan bod komen. Tijdens een interactieve presentatie geef ik informatie over vitaliteit met als aandachtspunten voeding, beweging en mindset. Tips en adviezen waar je meteen mee uit de voeten kunt. Eén op één coaching om te kijken wat brengt je hier dit weekend en wat wil je mee naar huis nemen. De buitentrainingen, wandelingen/ looptrainingen, waarin Pilates en ontspanningsoefeningen zijn ook onderdeel van het programma. Een mooie basis om tot jezelf te komen en rust en ontspanning te ervaren. Dit weekend laat je stralen en je gaat vol energie weer naar huis.

Het weekend vindt plaats in het voor mij zo geliefde Zoutelande, waar we overnachten in een gezellig en kleinschalig bed & breakfast, direct achter de duinen op loopafstand van het centrum (1km). We ontvangen je graag op vrijdagmiddag rond 13.00 uur met een lichte lunch. We sluiten het weekend zondag rond 13.30 uur af nadat we hebben genoten van een heerlijke high tea. Opgeladen en met een ervaring rijker ga je richting huis.

Fit & vitaal weekend arrangement:
• Welkomst verrassingspakket.
• Bij aankomst een lichte lunch verzorgd door Ilona, Duinvilla aan de Zee.
• 2 overnachtingen in een 2 persoonskamer bij Duinvilla aan de Zee in Zoutelande.
• Twee dagen genieten van een heerlijk ontbijt met gezonde streekproducten.
• Een gezond lunchbuffet op de zaterdag bij Bram in het centrum van Zoutelande.
• Diner vrijdag en zaterdag. Bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht incl. twee consumpties bij strandpaviljoen de Strandzot.
• Buitentrainingen op het strand en over de duinen. Pilates op het strand, wandelingen met oefeningen tussendoor. Hierbij staan we stil bij ontspanning en ademhaling.
1. Vrijdag welkomst wandeling.
2. Zaterdag buitentraining en pilates les.
3. Zondag buitentraining, wandeling (mindful wandelen).

De basis van de wandelingen en de trainingen is samen in beweging komen. Het ontvangen van de heerlijke zeelucht en een stukje ontspanning. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk (verschillende oefeningen en voor ieder niveau toepasbaar).

• Presentatie vitaliteit en schijf van vijf. Hierbij ook tips en adviezen die meteen toepasbaar zijn in het dagelijks leven (interactief).
• Mental coaching presentatie: wat doen onze gedachtes met ons en hoe kunnen we deze patronen herkennen. Niks is onmogelijk, het is wat jij ervan maakt.
• Tijdens de presentaties is er thee, koffie en verfrissend smaakwater.
• Één op één coaching van 30 minuten. Wat brengt je hier en wat wil je mee naar huis nemen.
• Afsluiting op zondag met een high tea, samengesteld met verse en gezonde streekproducten.
• De kosten van dit Fit &vitaal weekend bedragen €479,- inclusief btw o.b.v. 2 personen op een 2 persoonskamer. 1 persoon per kamer alleen in overleg (aangepaste prijs) en afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Ik heb er al zin in, ga jij mee?

Wil je meer info stuur een mail naar info@mir-mare.nl of neem telefonisch contact op via 06-13329128.

Stralende groet Miriam