Wil je een weekend even echt tijd voor jezelf?

Wil jij een weekend echt tijd voor jezelf? Dan is dit fit & vitaal weekend aan de Zeeuwse kust jouw moment! Heerlijk genieten van de Zeeuwse natuur, zeelucht opsnuiven tijdens trainingen en ontspannende wandelingen, kortom tijd voor jezelf!

Mir Mare staat voor voeding beweging en mental coaching al deze punten zullen tijdens dit weekend aan bod komen. Tijdens een interactieve workshops geef ik informatie over vitaliteit met als aandachtspunten voeding, beweging en mindset. Tips en adviezen waar je meteen mee uit de voeten kunt. Één-op-één coaching om te kijken wat brengt je hier dit weekend en wat wil je mee naar huis nemen. De buitentrainingen, wandelingen/ looptrainingen, waarin Pilates en ontspanningsoefeningen en adem coaching ook een onderdeel zijn. Een mooie basis om tot jezelf te komen en rust en ontspanning te ervaren. Dit weekend laat je stralen en je gaat vol energie weer naar huis!

Het weekend vindt plaats in het voor mij zo geliefde Zoutelande, waar we overnachten in het mooie en gezellige bed & breakfast  Duinvilla aan de zee, kleinschalig (5 kamers) een vrij nieuw bed & breakfast, waar onze gastvrouw Ilona ons voorziet van een heerlijk ontbijt en lunch. De ligging direct achter de duinen van Zoutelande op loopafstand van het centrum (1km). De avondmaaltijden nuttigen we bij strandpaviljoen de Strandzot, direct over de duinovergang.

Aankomst op vrijdagmiddag tussen 12.30 uur en 13.00 uur, en we sluiten het weekend op zondagochtend af. Heerlijk opgeladen en met een ervaring rijker ga je richting huis.

Wil jij dit ook ervaren, wees er op tijd bij en meld je tijdig aan slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ik heb er al zin in, ga jij mee?

Wil je meer info stuur een mail naar info@mir-mare.nl of neem telefonisch contact op via 06-13329128.

Stralende groet Miriam