Het is wat jij ervan maakt.

Gezond in lichaam en geest. Niks is onmogelijk.

Mental coaching geeft controle over je gedachten. Onze gedachten zijn de motor en de rem in ons leven. Gedachten HEBBEN wij, maar wij ZIJN ze niet. Dat is een groot verschil!

 1. Tips
 2. Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf.
 3. Het enige wat tussen jou en je doel staat, is alles wat jij jezelf vertelt dat je het niet kan.
 4. Vier het leven elke dag, wees dankbaar geniet en lach.

Mental coaching

Onze gedachten zijn de motor en de rem in ons leven. Gedachten HEBBEN wij, maar wij ZIJN ze niet. Dat is een groot verschil! 

Als mental coach laat ik je zien en ervaren dat je gedachten gekleurd zijn. Mental coaching helpt je bewust te worden van jouw gedachtenpatronen, die aan de hand van je gedrag zichtbaar worden. Wanneer je van deze oude patronen bewust bent en deze in je dagelijks leven leert herkennen, heb je de basiskennis die nodig is voor verandering. Door mental coaching ga je beter inzien hoe situaties in elkaar zitten, wat je de mogelijkheid biedt controle te krijgen over je eigen gedachten. Samen werken we aan het vinden van concrete, doelgerichte oplossingen, zodat jij jezelf nieuwe gedachtepatronen kan gaan aanleren en je assertief leert anticiperen in elke situatie.

Wil jij oude patronen vervangen door nieuwe, helpende gedachten en gedragingen?

Jezelf de vraag stellen: Wie ben ik en wat wil ik, ben ik hierin op de juiste weg? Of volg ik het pad van andermans verwachtingen? We lopen allemaal tegen levensvragen aan. Is dit het nu? Blijft dit aan je knagen? Ga op onderzoek uit, doe ik waar ik gelukkig van wordt? Geeft mijn werk me genoeg voldoening, kan ik genieten van de kleine dingen in het leven? Ben ik gelukkig? Zit je niet lekker in je vel? Ren je maar door en neem je geen tijd voor jezelf? Wil je uit je stresssituaties komen? Is de balans werk en privé ver te zoeken? Door coachingsgesprekken en oefeningen gaan we kijken waar bepaalde gewoontes vandaan komen. Wat zegt dit over jou, hoe zou je er anders mee om kunnen gaan en het voor je gaan laten werken! Dit kan een aanvulling zijn bij jouw traject om je bewust te worden van je eetpatroon (afvallen) en te werken naar een leefsijlverandering of tijdens het bewegen/trainen heerlijk in de buitenlucht. Tijdens alle arrangementen om te werken naar een blijvende verandering komt het mentale aspect aan de orde.

Laat dit je eerste stap zijn naar een gelukkig en blij leven!

Laat dit je eerste stap zijn naar een gelukkig en blij leven!

Arrangementen Mental Coaching

Gezond in lichaam en geest. Niks is onmogelijk.

Het is wat jij ervan maakt.

 • Mir Mare Mental coaching
 • 75
 • Kennismakingsgesprek gratis (15 min)
 • Consult van een uur
 • Aantal consulten in overleg
 • Mir Mare op maat samenstellen
 • Prijs op aanvraag
 • Voeding, beweging en mental coaching
 • We kijken samen naar jouw wensen