Hoe het begon…

by in Blog 13 januari 2018

Waarom de naam MirMare?
De betekenis van een naam vind ik altijd leuk om te weten. Vandaar dat ik bij het bedenken van de naam van mijn eigen bedrijf wilde dat dit iets over mij zou vertellen en er een dieper liggende gedachte achter zit. Mir is de afkorting van mijn naam en in de directe omgeving word ik ook zo genoemd. Mare betekent water en boodschapper. Water en de zee daar hou ik van en hier kan ik tot rust komen. Maar bovenal water is in beweging en we moeten in beweging komen om een verandering tot stand te kunnen brengen. Niet alleen fysieke beweging, maar onze mind moet ook echt in beweging komen. Als we blijven doen zoals we altijd gedaan hebben zal er geen verandering plaatsvinden. Ik wil jouw boodschapper en motivator zijn naar een gezond, blij en fit leven. Dit kan voor iedereen een andere invulling hebben daarom is een advies op maat zo belangrijk. De namen van mijn twee lieve kids komen er ook in terug; Marijn (van de zee) en Marit (parel van de zee). Zo is de cirkel voor de naamskeuze voor mij rond.

Wat zegt het logo:
Het logo is een levenswiel wat oneindig is. Het staat ook voor de vier jaargetijden dit valt samen met ontwikkeling van nieuw gedrag. We moeten eerst zaaien voordat we kunnen oogsten. Dit patroon is oneindig, komt terug in alles wat we doen in ons leven, de grote en kleine stappen die we zetten.

LENTE je maakt plannen over wat je wilt veranderen en hoe je dat wilt doen. Betrek je omgeving bij dit proces, zodat ze je kunnen steunen.
ZOMER periode waarin we in de bloei van ons leven zijn. Door de bewustwording kan er hard gewerkt om dat wat we willen ook te bereiken.
HERFST in deze periode oogsten we de resultaten van de groei. Het harde werken binnen een traject van veranderingen wordt beloond.
WINTER periode van rust en bezinning. We evalueren en kijken terug, we zijn dankbaar voor de stappen die we hebben gezet.

  

Als we blijven doen zoals we altijd hebben gedaan zal er geen verandering plaatsvinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *