Wil je een weekend even echt tijd voor jezelf?

by in Blog 29 januari 2019

Dan is dit fit & vitaal weekend aan de Zeeuwse kust jouw moment! Genieten van Zeeuwse natuur en de zeelucht opsnuiven tijdens trainingen en ontspannende wandelingen langs de Zeeuwse kust. Tijd voor jezelf!

Mir Mare staat voor voeding beweging en mental coaching al deze punten zullen tijdens dit weekend aan bod komen. Tijdens een interactieve presentatie geef ik je info over voeding. Tips en adviezen waar je meteen mee uit de voeten kunt. Korte één op één coachings momenten om te kijken wat brengt je hier dit weekend en wat wil je mee naar huis nemen. De buitentrainingen, wandelingen/ looptrainingen, waarin Pilates en ontspanningsoefeningen ook een onderdeel zijn. Dit alles vormt een mooie basis om ontspanning en rust te ervaren en tot jezelf te komen. Dit weekend laat je stralen en je gaat vol energie weer naar huis!

Het weekend vindt plaats in het voor mij zo geliefde Zoutelande, waar we overnachten in een gezellig, kleinschalig en nieuw bed & breakfast. Direct achter de duinen van Zoutelande op loopafstand van het centrum (1km). Aankomst vrijdagmiddag 17 mei 2019 tussen 15.00uur en 16.00uur. We sluiten het weekend af zondag 19 mei na de lunch met een heerlijke wandeling langs het strand. Heerlijk opgeladen en met een ervaring rijker ga je richting huis.


Fit & vitaal weekend arrangement:

 • Welkomst verrassingspakket.
 • Bij aankomst koffie/thee met gezonde lekkernij.
 • 2 overnachtingen in een 2 persoonskamer bij Bed & Breakfast aan de Zee in Zoutelande, ligging direct achter de duinen.
 • Twee dagen genieten van een heerlijk ontbijt met gezonde streekproducten.
 • Een gezonde lunch op de zaterdag en de zondag.
 • Diner vrijdag en zaterdag. Bestaand uit een voorgerecht en hoofdgerecht incl twee consumpties bij strandpaviljoen de Strandzot. Heerlijk uitkijkend over zee.
 • Buitentrainingen op het strand en over de duinen. Pilates training op het strand, wandelingen met oefeningen tussendoor, hierbij staan we stil bij ontspanning en ademhaling. Verdeeld over de dagen zal dit zijn:
 1. Vrijdag welkomst wandeling / looptraining.
 2. Zaterdag buitentraining in de ochtend, middag ontspannende wandeling.
 3. Zondag buitentraining en afsluitende wandeling.

De basis van de wandelingen en de trainingen is lekker bewegen. Het ontvangen van de heerlijke zeelucht en een stukje ontspanning. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk (verschillende oefeningen, waarbij lichte en zwaardere variant mogelijk is).

 • Presentatie over voeding, schijf van vijf. Hierbij ook tips en adviezen die meteen toepasbaar zijn in het dagelijks leven (interactief).
 • Mental coaching presentatie, wat doen onze gedachtes met ons en hoe kunnen we deze patronen herkennen bewust worden en eventueel doorbreken met interactieve oefeningen.
 • Tijdens de presentaties is er thee en koffie, karaf verfrissend smaakwater.
 • Één op één coaching van 30 minuten, waarin we ingaan op de vraag wat brengt je hier en wat wil je mee naar huis nemen.
 • De kosten van dit Fit &vitaal weekend bedragen €345,- inclusief.

Voor meer informatie of Aanmelden!

[contact-form-7 id=”7437″ title=”Aanmelden”]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *