NEW! Challenge 12 weken

by in Blog 4 oktober 2018

Zomer, zon, eten, drinken, eindeloos genieten en… afvallen na vakantie. Oeps! Waarom? Omdat bij thuiskomst mijn shirts en broeken onaangenaam strak zaten! Maar, wat heb jij een heerlijke zomer gehad. Het is een feit. En… het was super, maar nu terug naar de realiteit. Dat betekent goede en gezonde eet- en leefgewoontes weer in ere herstellen. Nee, geen streng dieet, want dat werkt niet. Maar hoe dan……?

Dan is deze challenge iets voor jou. Wij gaan vanaf 1 oktober 2018 voor een periode van 12 weken met jou werken om jouw doelen te bereiken. Afvallen met een persoonlijk voedingsprogramma dat ook leuk en lekker is. Persoonlijk begeleid worden door onze deskundige personal trainers en een voedings/vitaliteitscoach. 

Deze challenge is voor iedereen die gemotiveerd is om aan de slag te gaan en bereid is om kleine aanpassingen te maken in de huidige lifestyle. In 12 weken tijd laten we jou ervaren hoe lekker en belangrijk het is om te sporten en jouw gezondheid prioriteit te geven. Niet omdat dit moet maar omdat jij dat zelf wilt!

  1. Intake gesprek met voedings/vitaliteitscoach van 1uur inclusief meting lichaamssamenstelling.
  2. Voedingsadvies op maat gedurende de challenge door voedings/vitaliteitscoach.
  3. 12 weken onbeperkt sporten in kleine groepen. (maximaal 14 personen)
  4. 6x tussentijdse- en eindevaluatie van 30 minuten, met voedings/vitaliteitscoach inclusief meting lichaamssamenstelling om je vooruitgang inzichtelijk te maken.
  5. Onbeperkte coaching gedurende de challenge van jouw personal trainer.
  6. Inclusief uniek dry-fit sportshirt van crossGym Elst en leuke waterfles van Mir Mare.
  7. Vanuit de aanvullende verzekering, voedingsadvies gedeeltelijk vergoed. Voor meer info  www.mir-mare.nl/voeding/vergoedingen

Hoe fijn zou het zijn als je over 3 maanden of eerder tegen iedereen vol trots kunt zeggen: “Ik heb mijn doelstelling behaald met veel plezier”. Wat zal je stralen van blijdschap. En terecht! Natuurlijk moet daar wel wat voor gebeuren. Wij van CrossGym Elst en Mir Mare vitaliteitscoaching staan voor je klaar! 

Wij gaan je de informatie geven die ervoor zorgt dat je gegarandeerd resultaat behaald. Geen halve maatregelen, maar persoonlijk advies op het gebied van voeding en beweging die jou brengen naar je doel. Ben jij klaar om af te vallen zonder dieet? Of wil jij meer spiermassa ontwikkelen? Of heb jij het doel om je vetpercentage lager te krijgen zonder jezelf uit te hongeren….? Wacht niet langer en meld je nu aan via www.crossgym.nl Aanmelden kan tot 08-10-2018.

Beginnen doorzetten & stralen. Op naar een leven vol energie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *