Volg jij het pad van je dromen?

by in Blog 11 juni 2019

Doe jij waar je blij van wordt? Stel jij jezelf deze vraag weleens? Soms is het goed voor jezelf te kijken waar je nu staat. Ben ik blij en haal ik voldoening uit mijn leven zoals ik nu leef? Kijk hierbij niet alleen naar werk en carrière, maar je privéleven is zeker zo belangrijk, kortom ervaar je energie of voel je jezelf lusteloos en moe.

Heb je dromen die je ooit wil gaan verwezenlijken? Velen van jullie zullen hierin een punt van herkenning hebben. Dingen die we op een lijstje hebben om ooit te gaan/willen doen. Denk er eens over na, schuif je het voor je uit. Is dit niet het moment, wanneer dan wel? Gebruik je excuses omdat het spannend is? Als het nu niet uitkomt ga op onderzoek uit, wat je kunt doen om de stap wel te zetten.

Niks is onmogelijk, het is wat jij ervan maakt! Denk niet in moeilijkheden maar in mogelijkheden!

Nu zul je denken dat is makkelijk gezegd. Ja, misschien is dat zo maar wil jij later terugkijken en zeggen: jammer ik had nog zoveel gewild, maar ik heb de stap nooit gezet!

Wil jij het pad van jouw dromen volgen? Of altijd blijven dromen zonder de stap te hebben gezet! Je zal ervaren dat het je energie geeft en je gaat ervan stralen. Nee, het gaat niet vanzelf! Je overwint jezelf door over (kleine)drempels heen te gaan stappen.

Maak die eerste stap, voor iedereen is de invulling anders. Stel jezelf doelen waar je naartoe wilt. Schrijf het op, maak een moodboard en visualiseer het voor jezelf in gedachten. Zo kun jij jezelf beter positief focussen op jouw doel! Alles wat je aandacht geeft groeit. Maak het niet te groot, denk in kleine stapjes/ tussendoelen dan is het overzichtelijker. Dat geeft vertrouwen om door te gaan.

Hierin spreek ik uit eigen ervaring. De stappen die ik de afgelopen jaren heb gezet hebben mij al zo veel gebracht. Onlangs heb ik een vitaal weekend georganiseerd in het voor mij zo geliefde Zoutelande. Dit was na mijn studies een droom anderen te laten ervaren en kennismaken met trainingen aan de Zeeuwse kust, gezonde voeding en positieve mindset, kortom alles waar Mir Mare voor staat. Om tot dit succes weekend te komen heb ook ik stapjes gezet. Ik vond het spannend want kan ik dit wel, loopt het programma zoals ik het had bedacht enz. Ik heb mezelf constant gefocust op het feit dat ik dit wil en dat het een succes zou gaan worden. Het was een TOP weekend waarin alle puzzelstukjes op de plaats vielen.

Het belangrijkste voor mij is dat ik er blij van wordt het geeft mij energie, om anderen te motiveren en begeleiden naar een gezonde leefstijl. In beweging te komen zowel mentaal als fysiek. Beginnen doorzetten en Stralen!

Jij bent degene die de regie heeft!
DROMEN DURVEN DOEN

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *