Het verhaal van: Sandra

by in Blog 13 september 2020

Naar een gezonde leefstijl met meer energie!

Vandaag blikken we terug op een mooi coachings traject met Sandra. Sandra heeft het Mir Mare basis Plus arrangement gevolgd en heeft hier veel voldoening uit gehaald.

‘’Miriam is een verademing om mee te werken. Vanaf het eerste contact werd duidelijk dat ik kon vertrouwen op de samenwerking tijdens het gehele traject. Ik was op zoek naar een blijvende verandering in mijn leefstijl. Meer energie, gezondere leefstijl en bewustwording van wat ik allemaal doe en welke keuzes ik maak. Miriam van MirMare heeft mij daar enorm bij geholpen’’.

Meest waardevol
Dat vind ik best lastig te zeggen. Ik denk het gehele plaatje van het traject waar voor mij voeding toch wel een hele belangrijke is geweest.

Verwachtingen
Het gehele traject heeft meer dan voldaan aan mijn verwachtingen. Ik hoopte wat beter in mijn vel te komen/zitten en meer bewustwording te creëren over mijn leefstijl.

Mijn ervaring
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik voelde begrip, meedenken, vertrouwen en het enthousiasme. Door dit traject voel ik mij zoveel beter, mentaal en lichamelijk. Ik voel mij fitter, eet gezond, heb veel minder pijn (ben zelfs aan het stoppen met de medicatie) en ik heb vertrouwen gekregen in mijzelf, mijn lijf en mijn toekomst. Enorm bedankt Miriam.

Miriam: ‘’Ik ben zo trots op Sandra, en dat maakt mij blij! Dit is toch echt waarvoor ik het doe’’. Sandra heeft het arrangement verlengd met een aantal consulten. Een blijvende verandering heeft tijd en herhaling nodig. Ben jij ook op zoek naar een gezonde leefstijl met meer energie? Neem contact op.

Gezond, blij & fit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *